ViaVanZadelhoff
Aanbieding!

Chrysocolla Trommelsteen 2

11.95

Chrysocolla kopen Haarlem

Chrysocolla is groen, blauw of bruin. De steen is doorschijnend tot opaak. Chrysocolla maakt deel uit van de combinatie stenen quantum quattro, eilatsteen en Sonora sunrise.

 

1 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie.

Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s.Chrysocolla liever niet blootstellen aan (hard stromend) water. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

De psychische werking wordt versterkt door chryscolla op het voorhoofdchakra te plaatsen.ChakraHartchakra (4e) & keelchakra (5e).

Chrysocolla komt van de Griekse woorden khrusos = goud en kolla = lijm.

Chrysocolla wordt gevonden in de Verenigde Staten (Arizona), in het Oeralgebergte in Rusland en in Australië (Broken Hill).

Samenstelling: (Cu,Al)2H2Si2O5(OH)4·n(H2O), hardheid: 2,5-3,5 & dichtheid: 1,9-2,4.