Aanbieding!

Makedo Robot

18.95 17.95

Maak van kartonnen dozen en andere materialen je eigen Robot!

Gratis Verzendkosten

Leer over hergebruik en recyclen met de bouwsets van Makedo.
In de Makedo Find & Make Robot Kit vind je gereedschap, verbindingsstukjes, scharnieren en stickers voor het bouwen van een unieke Robot.

4 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Find & Make Robot van Makedo

Met de Makedo Find & Make Robot bouw je je eigen robot uit de wegwerpmaterialen die je overal om je heen vindt. Verzamel dozen, plastic flessen, stof en andere materialen die niet meer worden gebruikt, en bouw er een stoere robot van met behulp van het ongelooflijk leuke Makedo bouwsysteem.
In de doos vind je 33 Makedo stukjes, een poster met instructies, en twee stickervellen met stickers van belangrijke robotonderdelen, zoals moeren, bouten, lampjes en natuurlijk batterijen. Maar omdat de wegwerpspullen die je gebruikt uniek zijn, heb je altijd een robot die niemand anders heeft.

De Makedo onderdelen kun je overigens keer op keer opnieuw gebruiken, dus er liggen vast nog veel meer uitvindingen in het verschiet!
Makedo is een bouwsysteem dat bestaat uit drie soorten onderdelen. Het begint met de “safe-saw”: een stuk gereedschap waarmee je op een veilige en snelle manier door wegwerpmaterialen als karton en plastic kunt snijden. Met de achterkant van de safe-saw kun je gaten in het materiaal prikken, waar de andere Makedo stukjes precies in of op passen. Het tweede soort Makedo onderdeel is het verbindingsstukje, de “re-clip”. De re-clip bestaat uit een stuk tie-wrap met een platte kop, en een clipje dat daar stevig omheen kan worden geklemd. Als je met de safe-saw een gaatje hebt gemaakt in twee stukken materiaal, kun je deze losse stukken gemakkelijk aan elkaar vastmaken met behulp van de re-clip.
Voor de meer geavanceerde verbindingen gebruik je het derde type Makedo onderdeel: de “lock-hinge” scharnieren. Deze scharnieren maak je ook met behulp van de re-clip vast aan je gevonden materialen. Je kunt de lock-hing gebruiken voor het maken van bewegende onderdelen, maar je kunt ze ook vergrendelen onder een bepaalde hoek. De verbindingen die je maakt met de re-clip zijn makkelijk weer uit elkaar te halen, zodat de Makedo onderdelen telkens opnieuw kunnen worden gebruikt. Met behulp van deze drie simpele stukjes bouwgerei kun je dus blijven spelen.
Makedo is speelgoed dat de creativiteit stimuleert en kinderen probleem-oplossend leert denken. Het helpt ze ook om op een andere manier naar afval te kijken, en al vroeg na te denken over recycling. Makedo is ook erg interactief speelgoed, waarmee ouders of een groep kinderen lekker aan de slag kunnen. De Makedo onderdelen zijn gemaakt van nylon en keer op keer opnieuw te gebruiken. En met de niet-aflatende stroom van wegwerpproducten in onze omgeving zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem Makedo in huis en begin meteen met verzamelen, maken en spelen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Makedo Robot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: