Witte Calciet_Pyriet

39.95

Een prachtige combinatie: Witte Calciet met Pyriet!
Witte Calciet verwijdert negatieve energie en vergroot het zelfvertrouwen. De steen heeft een positieve werking op de stofwisseling, slijmvliezen, huid, darmen, tanden en botten. Witte Calciet geeft je energie!

Pyriet bevordert zelfkennis, vertrouwen, eigenwaarde en geeft inzicht. De steen heeft een positieve werking op de ademhalingswegen, spijsvertering, angst, depressiviteit, de lever, doorbloedingsstoornissen en de vorming van rode bloedlichaampjes. Pijnstillend en kramp opheffend. Bij vermoeidheid dicht Pyriet de energielekkages.

Gewicht: 1,434 kg.

Door de unieke vorm is deze steen op verschillende manieren te plaatsen/neer te zetten.

1 op voorraad

Categorieƫn: , , Tags: ,

Beschrijving

Calciet oftewel kalkspaat is een zachte steensoort, en komt voor in allerlei kleuren zoals geel, blauw, roze, oranje, groen en wit/kleurloos. De steen is doorzichtig of doorschijnend met een glasachtige glans. Zuiver helder Calciet noemen we Dubbelspaat, vanwege de dubbele breking van het licht.

Pyriet heeft een kubisch kristalstelsel en bestaat uit ijzersulfide, ook wel Ferro sulfide genoemd. Oud Nederlandse woorden voor Pyriet zijn: zwavelijzer, zwavelkies en ijzerkies.

Deze mooie combinatie van Witte Calciet met Pyriet kan je beter niet met water reinigen: Pyriet bevat ijzer en kan dus gaan roesten.

%d bloggers liken dit: