ViaVanZadelhoff
Aanbieding!

Apofyliet cluster 1

12.95

Apofyliet cluster 1. Groene tint. Prachtig verzamelstuk.

Apofyliet komt voor in massieve en korrelige aggregaten. De naam Apofyliet is afgeleid van de Griekse Apo = af, en Phyllon = blad. In de oudheid werd de heldere Apofyliet vaak aangezien voor bergkristal. Ten onrechte want, zo weten we nu, Apofyliet is zachter dan bergkristal.

Apofyliet is een krachtige geleider van energieën. Maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Geeft rust en maakt je mild in je oordeel naar jezelf en anderen. Apofyliet is de perfecte meditatiesteen.

1 op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Apofyliet cluster 1 (groene tint) is een efficiënte geleider van energie en is een uitstekende steen. Apofyliet schept een bewuste verbinding tussen fysieke en spirituele gebieden. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. Geestelijk heeft Apofyliet een kalmerend effect. Het is een effectieve bestrijder van stress, heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op en vermindert verlangens. Het overwint angst en bezorgdheid.

Apofyliet is hét hulpmiddel bij Reiki behandelingen. Het maakt het gemakkelijker om een persoon in een diepere staat van ontspanning te brengen en neemt de genezer ter zijde zodat de overdracht van helende energie op de cliënt zuiverder kan verlopen.

Fysiek kan het een astma aanval beëindigen als het op de borst wordt gelegd.

Apofyliet activeert het hartchakra en bevordert een oprecht hart.

Andere suggesties…