Apofyliet 1

12.95

Apofyliet.

Afmeting 12*7cm. Gewicht 141 gram.

Apofyliet komt voor in massieve en korrelige aggregaten. De naam Apofyliet is afgeleid van de Griekse Apo = af, en Phyllon = blad. In de oudheid werd de heldere Apofyliet vaak aangezien voor bergkristal. Ten onrechte want, zo weten we nu, Apofyliet is zachter dan bergkristal.

Apofyliet is een krachtige geleider van energieën. Maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Geeft rust en maakt je mild in je oordeel naar jezelf en anderen. Apofyliet is de perfecte meditatiesteen.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Apofyliet is een effieciënte geleider van energie en is een uistekende steen om toegang te verkrijgen tot de Akasha kronieken.Apofyliet schept een bewuste verbinding tussen fysieke en spirituele gebieden.Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk en is dus een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen.Geestelijk heeft Apofyliet een kalmerend.Het is een effectieve bestrijder van stress, heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op en vermindert verlangens.Het overwint angst en bezorgdheid.

Apofyliet is hét hulpmiddel bij Reiki-behandelingen.Het maakt het gemakkelijker om een persoon in een diepere staat van ontspanning te brengen en neemt de genezer ter zijde zodat de overdracht van helende energie op de client zuiverder kan verlopen.

Fysiek kan het een astma aanval beëindigen als het op de borst wordt gelegd.Het neutraliseert allergieën en stimuleert het herstel van slijmvliezen en de huid.

Groen Apofyliet activeert het hartchakra en bevordert een oprecht hart.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apofyliet 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: