Aanbieding!

Amethist Kathedraal

69.95 49.95

Amethist “trapezium” (of Kathedraal) NIEUW 2018! Brejinho das Amatista, Bahia

OMSCHRIJVING
Zeer zeldzaam, het lijkt alsof iedere kristal geslepen is , maar deze opbouw is zeer zeldzaam.

1 op voorraad

Beschrijving

AFMETINGEN
Breedte 8, Hoogte 12 (554 gram)

“Trapezium-/Kathedraal-Amethist uit Berjinho/Brazilië de meest opvallende

Een bijzondere en massieve Amethist kathedraalkwarts vondst uit Brejinho das Amatista, Bahia. Aan deze combinatie worden vele diepgaande energetische effecten toegeschreven, die zich kenbaar maken, door zich regelmatig met dit uitzondelijke kristal te verbinden. Het combineert de reinigende en loslaat werking van overbodige ballast van amethist met die van kathedraal kwarts, in de vorm van het verschaffen van weten, kennis en het creeëren van een helige ruimte in jezelf.
Uitzondelijk fraai en zeldzaam exemplaar dat ter plekke persoonlijk is geselecteerd. Een eenmalige kans om in het bezit te komen van een zeer bijzondere kristalformatie, bovendien scherp geprijsd. Op de groepsfoto gaat het om het achterste ex.
Bestaat uit tientallen met elkaar vergroeide zg. kathedraal kristallen, individuen, met een uitgesproken duidelijke gelaagde formatie.’ Zo worden deze samengevoegd tot een kathedraal achtige eenheid met vele “torentjes”en “kamertjes”. Kathedraal kwartsen worden gezien als echte kosmische computers, die data uit vele tijdvakken en van hoogintelligentie gedachtestructuren bewaren. Zijn a.h.w. “bibliotheken” die in de taal van het licht het heilige weten bevatten. Ontwikkelt en versterkt bij het individu het concept van de heilige ruimte, een plek in ons zelf waar we ons in in tijden van bezinning kunnen terugtrekken, om de God of goddelijke vonk in ons eigen hart te vinden.’

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist Kathedraal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: