ViaVanZadelhoff
Aanbieding!

Seleniet Oranje Bol (5 cm) kopen

14.95

Seleniet Oranje Bol (5 cm) kopen

Seleniet is een kalme steen die diepe rust brengt en uitstekend is voor meditatie of spiritueel werk.

Diameter 5 cm.

 

 

1 op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Seleniet Oranje Bol (5 cm) kopen

Seleniet bol sphere oranjet. Seleniet is een kalme steen die diepe rust brengt en uitstekend is voor meditatie of spiritueel werk. Het product zorgt voor een goede energie balans en verwijdert negatieve invloeden van allerlei aard. Seleniet is ook bekend bij de naam Engelensteen of Mariaglas, het ondersteunt bij oordeelsvorming, bewustwording en inzicht. Seleniet accessoires zijn uitsluitend voor gebruik binnenshuis. Ze worden beïnvloed door vocht, dus gebruik geen water om deze producten te reinigen. Seleniet herlaadt en reinigt zichzelf voortdurend.

Seleniet is goed voor de geslachtsorganen, ondersteunt de hormoonproductie. Beschermt tijdens de zwangerschap tegen voorweeën, zwangerschapsvergiftiging, oedeemvorming en meer. Zorgt ervoor dat geen infecties via placenta op het kind worden overgedragen. Vermindert hormonale schommelingen en zwangerschapsbraken. Seleniet beschermt ook de baby voor en na de geboorte tegen afwijkingen aan huid of botten. Seleniet vermindert overgewicht. Heeft een zeer sterke werking op het zenuwstelsel, de hersenen en de concentratie.
Seleniet ontlaadt stress en moedigt positief denken aan. Geeft een jeugdige en gezonde uitstraling, vitaliteit en creativiteit.