Edelsteen massage staven

72.95

Healing massage staven ( 7 stuks) kopen bij winkel Edelstenenhuis ViaVanZadelhoff

Massagestaven of healing staven kunnen gebruikt worden bij het helen van de chakra’s. Bij het instralen hou je de staaf 8 centimeter van het lichaam en richt je de punt op het chakra. Door de energie haal je pijnpunten of blokkades weg.

Bergkristal, Amethyst, Lapis Lazuli, Aventurijn, Gele Agaat, Zonnesteen, Granaat.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Massagestaaf Bergkristal

Dit is een zuiverende steen, die negatieve energiën neutraliseert. Daarom is bergkristal erg geschikt om in ruimtes te plaatsen. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuitie en sensitiviteit. Op die manier kun je beter kiezen voor wat het beste voor jou is.
Lengte 8 cm

Dikte ca 1,8 cm aflopend naar 0,8 cm

Massagestaaf Amethyst

Kwaliteits massagestaaf uit edelsteen voor reflexologie, acupressuur, shiatsu, chakra en chrystal healing. De massagestaaf is 8 cm lang.

De Amethyst of Amethist maakt je mentaal nuchter en helder. Het verdrijft slechte gedachten en onrust, brengt gezond verstand terug en maakt mild en zachtaardig. Het bevordert het rechtvaardigheidsgevoel en scherp oordelend vermogen. Het helpt ervaringen te verwerken en deze bewuster waar te nemen. Het verhoogt de concentratie en de effectiviteit van denken en handelen, waardoor je meer kracht hebt om blokkades en verslavingen te doorbreken.Psychisch werkt het helend bij rouw en verdriet en helpt het verlies te accepteren. Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries

Het verlicht hoofdpijn en stress, reinigt de aura en stimuleert het zesde chakra en opent en stimuleert het zevende chakra. Het helpt lagere energie naar een hoger niveau te transformeren.

Massagestaaf groene aventurijn

Kwaliteits massagestaaf uit edelsteen voor reflexologie, acupressuur, shiatsu, chakra en chrystal healing. De massagestaaf is 8 cm lang.

Door de kalmerende werking van Aventurijn gebruikt men hem ter ondersteuning van het herstel na door stress of emoties veroorzaakte hartkwalen. We kunnen daarvoor een Aventurijn op het hart dragen.
Bevordert geestelijke en lichamelijke groei, geeft rust en zelfbeheersing,

Afmeting ongeveer 8 cm

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edelsteen massage staven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: