Aanbieding!

Ring zilver Zoisiet met Robijn

44.95 39.95

Ring zilver Zoisiet met Robijn.

Maat 18,5

Zoisiet is een fraai, meestal blauw of groen mineraal. Het kan allerlei kleuren hebben en sommige kleuren hebben een eigen naam gekregen.
Roze tot rozerode zoisiet wordt thuliet genoemd. Blauwe zoisiet heet tanzaniet. De groene variant met ingesloten robijn heet zoisiet-robijn of anyoliet.

 

1 op voorraad

Beschrijving

De groene tinten zoisiet zijn zeer spirituele stenen, die ons met extra energie door de winter heen helpen. Ze zijn symbool voor het groen en alle leven dat in het voorjaar zal weerkeren.

Zoisiet werd eerst saualpiet of carinthiet genoemd, naar zijn vindplaatsen in Oostenrijk: Sau-alpe en Karinthiƫ. Later werd het mineraal vernoemd naar de Oostenrijkse baron en mineralenverzamelaar Freiherr von Zois (1747-1819), die de steen voor het eerst vond.

De ondoorzichtige groene zoisiet kan op alle chakra’s, maar vooral op het hartchakra.
De groene zoisiet met ingesloten robijn (anyoliet) hoort vooral bij basischakra, heiligbeenchakra en zonnevlechtchakra. De anyoliet verbindt en harmoniseert basischakra en hartchakra.
Zoisiet geeft mensen die erg afhankelijk van anderen zijn, kracht en energie om zich los te rukken en zich op eigen gelegenheid te ontwikkelen. Zoisiet helpt je zelfstandig te worden, en je op je eigen leven en lot te richten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ring zilver Zoisiet met Robijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: