ViaVanZadelhoff
Aanbieding!

Bergkristal Cluster Lemurisch

79.00

Mooi! …..grote punten Bergkristal (Brazilie) bij elkaar!

Lumurisch bergkristal. Prijs is vanwege de zeldzaamheid en exclusiviteit duurder.

Haal een stuk schittering in huis met deze mooie Bergkristal punten……voor jezelf of voor een ander

Uitverkocht

Beschrijving

Ooit beschouwde men Bergkristal als versteend ijs. De naam Bergkristal is dan ook afgeleid van het Griekse woord Krystallos dat helder ijs/bevroren water betekent.

Deze Lemurische Bergkristallen hebben een enorme sterke lichtkracht. Dit zijn de echte nieuwetijdskristallen met een zeer hoge en sterke trilling. Het zijn echte meesterkristallen waarin veel kennis is opgeslagen. De barcode achtige structuur helpt je om inzichten te vergaren uit het oude Lemurië tijdens een diepe meditatie. De Lemurische Bergkristallen grijpen sterk in op de energie huishouding en wanneer je deze kristallen vasthoudt voel je dat het kristal als het ware je lichaam scant en stopt daar waar de helende energie het meeste nodig is.

De Lemurische Bergkristallen kenmerken zich ook vaak door prachtige interne groeilijnen en regenbogen. Ze grijpen in op alle Chakra’s en heffen energetische blokkades op en herstellen stoornissen in de energievelden van de aura. Deze kristallen stimuleren in sterke mate helderziendheid en helderwetendheid. De perfecte steen voor lichtwerkers en healers.

Tijdens de Middeleeuwen gebruikte men glazen van Bergkristal omdat men geloofde dat het glas zou breken als het in aanraking kwam met gif. In Tibet gebruikt men Bergkristal om wonden mee te behandelen.

Bergkristal is een kwarts variant. Door de kwarts structuur is Bergkristal een goede warmtegeleider en zodoende ook geschikt voor chakra legging/healing. Bergkristal versterkt de werking van andere stenen.

Als je hoofd te vol zit kun je een Bergkristal dragen met de punt van het kristal naar de aarde gericht, zodat de overbodige energie kan worden afgevoerd. Als je beter wilt aarden draag je een Bergkristal met de punt van het kristal naar boven gericht, zodat je de aarde- energie kan op nemen. Om negatieve aardstralen om te buigen leg je een Bergkristal onder je bed met de punt van het kristal richting het Noorden. Leg een brok Bergkristal op je werkplek om je concentratie vast te houden.

Er is momenteel veel vraag naar Bergkristal. Niet zo verwonderlijk als je weet dat Bergkristal, spiritueel gezien, het licht in de duisternis is…….

Extra informatie

Mineraaleigenschappen

Chemische formule: SiO2

Kleur: Kleurloos, soms iets troebel

Streepkleur: Wit

Hardheid: 7

Glans: Glasglans

Breuk: Schelpvormig, zeer bros

Splijting: Geen

Kristalstelsel: Trigonaal zeszijdige prisma's