8 april 2019 Shop in Shop

Shop in Shop

Edelstenenhuis ViaVanZadelhoff heeft in Haarlem een nieuw verkooppunt.  Wij hebben een shop in shop formule bij de Urban Community Store. Deze bevindt zich op het adres Houtplein 16 te Haarlem. De poort naar het Centrum van Haarlem. De winkel treft u aan tegenover het Provinciehuis Noord-Holland en het ABN-AMRO kantoor. Tevens goed te bereiken met de bus. Bussen van en naar het Station stoppen voor de deur. Ook de bussen naar Leiden en IJmuiden hebben hier hun bushalte. Ook kun je in Haarlem gezellig uitgaan of winkelen. Een bezoek aan ons kun je hierdoor goed combineren. Ook zijn er nog interessante andere producten te koop binnen de Urban Community Store.

Naast onze webwinkel biedt het ons de mogelijkheid om je fysiek de prachtige edelstenen en ruwe mineralen te laten zien. Kom kijken en kom in Haarlem prachtige Edelstenen kopen en Mineralen kopen. Frequent veel unieke verzamelstukken. Wij zijn telkens weer op zoek naar unieke mineralen en edelstenen.

Binnen de Urban Community Store wordt u vriendelijk verwelkomt. De Eigenaar van de winkel Natascha en winkelmedewerkers helpen je graag. Op afspraak ben ik ook aanwezig. Tevens zal ik (Henk van Zadelhoff) er geregeld aanwezig zijn. Ik help je graag. Bellen 06-51931022 of een berichtje per e-mail info@edelstenenhuis.nl  kan ook.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: