8 oktober 2019 Edelstenen winkel Haarlem

Edelstenen winkel Haarlem

Winkel Edelstenen en Mineralen in Haarlem.

Edelstenenhuis ViaVanZadelhoff heeft in Haarlem een nieuw verkooppunt en winkel voor de verkoop van unieke edelstenen en mineralen.  Niet alleen edelstenen en mineralen zoals bijvoorbeeld amethist, pyriet, rozenkwarts, lapis lazuli, apofyliet kun je bij ons kopen maar ook edelsteen sieraden.

Showroom Edelstenen en Mineralen.

Tevens is de winkel een showroom van stenen die ook te koop zijn via onze webwinkel. Online kopen. Wij hebben een shop in shop formule bij de Urban Community Store. Deze bevindt zich op het adres Houtplein 16 te Haarlem.

Wandelen in de buurt van de Haarlemmerhout.

Er is nog een reden om ons te bezoeken. De poort naar het Centrum van Haarlem. In de buurt van Haarlemmerhout en de Kleine Hout treft u onze winkel aan.

In het bijzonder tegenover het Provinciehuis Noord-Holland en het ABN-AMRO kantoor.

Station Haarlem.

Tevens goed te bereiken met de bus. Bussen van en naar het Station stoppen voor de deur (5 minuten reistijd vanaf het station Haarlem). Ook de bussen naar Leiden en IJmuiden hebben hier hun bushalte.

Uitgaan in Haarlem.

Ook kun je in Haarlem gezellig uitgaan of winkelen. Een bezoek aan ons kun je hierdoor goed combineren.

Sfeer en decoratie artikelen te koop.

Bovendien zijn er nog interessante andere producten te koop binnen de Urban Community Store. Bekijk ook onze sfeer en decoratie artikelen voor bijvoorbeeld de inrichting via uw huis of woning. Kortom voldoende redenen om een kijkje te komen nemen.

Naast onze webwinkel biedt het ons de mogelijkheid om je fysiek de prachtige edelstenen en ruwe mineralen te laten zien. Kom kijken en kom in Haarlem prachtige Edelstenen kopen en Mineralen kopen bij edelstenenhuis ViaVanZadelhoff.

Niet alleen mooi edelstenen maar ook regelmatig veel unieke verzamelstukken. Wij zijn namelijk telkens weer op zoek naar unieke mineralen en edelstenen. Vandaar dat klanten ver buiten de regio Haarlem komen, zelfs uit België ons bezoeken om onze edelstenen en mineralen te kopen.

Vriendelijk welkom in onze winkel.

Binnen de Urban Community Store wordt u vriendelijk verwelkomt. De Eigenaar van de winkel Natascha en winkelmedewerkers helpen je graag.  Tevens zal ik (Henk van Zadelhoff) er geregeld aanwezig zijn. Ik help je graag. Bellen 06-51931022 of een berichtje per e-mail info@edelstenenhuis.nl  kan ook.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: