9 september 2021

Sierkussens en plaids

Heerlijke sierkussens die in geen enkel interieur zouden misstaan. De afmetingen van deze smaakvolle extra voor op jouw bank, stoel of fauteuil, bedragen 45 x 45 cm en het kussen is gemaakt van hoogwaardig polyester. Een ware toevoeging met ultiem comfort. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Deze sierkussens worden geleverd met een passende binnen vulling. Deze Leeston sierkussens bestaan uit een hoes met ritssluiting en een aparte binnenkussen van stevig polyester. De kussenhoezen zelf is gemaakt van 100% katoen en voelen fluweelzacht aan. Het kussen is licht van gewicht en ideaal om tegenaan te leunen op de bank of in bed terwijl je een boek leest. Unique living plaids zijn ideaal voor thuis op de bank of voor een heerlijke zomeravond in de tuin of op het terras. Ook erg leuk als accessoire in uw interieur. Kopen? Klik hier.